Seika Electric Co., Ltd.
We, Seika Electric Co., Ltd, neither have any production / OEM factory in China ; nor have produced any capacitor marked with “Thailand Standard”. Recently we have found many copies of our “SK” trademark motor running capacitors which are come from China.

Seika Electric Co, ООД е глобален лидер во Кондензатор, кондензатори, заштита кондензатор за деловните активности од денес и утре. Ако барате Кондензатор или нешто слично, дојдете да не контактирате, ние ќе ви понудиме висококвалитетни производи по најдобра цена. Ако барате добавувачи и долгорочни заемно корисни партнерства, ние сме подготвени да ви ги понудиме нашите услуги. Погледнете ги нашите главни страници за целиот спектар или контактирајте не за итна понуда.Нашата компанија е сигурен производител на електронски материјали во Тајван, специјализирана за {PRODUCT_KEYWORDS} за многу години. Кондензатор е еден од нашите главни производи, кој има свој траен квалитет и високи перформанси. Нашиот систем е дизајниран да одговара на стандардите на клиентот, како и на применливите домашни и меѓународни стандарди. Доколку ви треба каталог, контактирајте го Seika Electric Co, ООД Тим за поддршка.

Privacy and Cookie Policy | Designed by Web Builder & Trade Associated with Trade Asia
Address : No.34,Lane 387,Min-An Road, Shin-Chuang Dist., 24258 New Taipei City, Taiwan, R.O.C.
  • Telephone : 886-2-22041212 886-2- 22040191 Fax :886-2-22053176 Web Site : http://www.seika-capacitors.com.tw
  • E-Mail : skseika@hibox.hinet.net | Contact Us