Профил
Histroy
1973 Специјализирани во производството на Metallized филм Кондензатори Се користи во AC електрични апарати.
1978 година Основана подружница на компанијата, Hantai Electric Co, Ltd, специјализирана за производство на Мотор Почнувајќи Кондензатори.
1981 Најде други поврзани претпријатие, Welley метални Корп производство Активни колофон cored метални жици, метални барови, Чиста цинк жици, и калај цинк легура проводници.
1990 Основана Тајландски Seika Electric Co, Рибар во Тајланд специјализирани во производството на Metallized филм Кондензатори .
1993 Се регистрирани како ISO 9002, Сертифициран производител.
1994 Почна да произведува П2 сегмент Маргина филм Заштитна Кондензатори и добил 10-годишен патент во Тајван.
2002 Се регистрирани како ISO 9001 Сертифициран производител.
2004
Се регистрирани како ISO 14001 Сертифициран производител и постепено почна да го прифаќа RoHS-Compliant процесот на производство.
2008 Почна да се продолжи REACH Политика за животна средина.
Историја
    3Анкета
    Контакт